Forta assistència a la XXI Trobada de Puntaires de Castelldefels a la plaça de l’Església

La cita organitzada pel Grup de Dones de Castelldefels va aplegar a centenars de puntaires procedents de més de 70 associacions i escoles d’arreu de Catalunya

El passat 4 de maig, coincidint amb el dia de la Mare, el Grup de Dones de Castelldefels va celebrar la tradicional Trobada de Puntaires del municipi. La trobada, que arribava enguany a la XXI edició, va tenir lloc de 10 a 14 hores a la plaça de l’Església.

L’objectiu d’aquesta trobada, que va aplegar a centenars de puntaires procedents de més de 70 associacions i escoles d’arreu de Catalunya, era mostrar al visitant com es realitza la tradicional tècnica de puntes de coixí. Es tracta així d’enfortir i donar a conèixer la tècnica d’aquesta activitat artesanal, una tradició molt arrelada a Catalunya i que cada cop està agafant més força.

La jornada va comptar amb la participació del regidor d’Igualtat, Santiago Barona, la regidora de Presidència i Participaciò Ciutadana, Sonia Motos, el regidor de Cultura, David Grau, i la regidora de Comerç i Turisme, Margaret Manzano.

Check Also

8 de Junio Mercadillo solidario Plaza Iglesia

El sábado 8 de junio estaremos en la Plaza de la Iglesia de 18 a …