XXIII Trobada de Puntaires de Castelldefels

Coincidint amb el dia de la Mare, el Grup de Dones de Castelldefels, amb la col·laboració de l’àrea d’Igualtat del Ajuntament, va celebrar el passat 1 de maig la tradicional Trobada de Puntaires del municipi. La cita, que arribava enguany a la XXIII edició, va tenir lloc de 9 a 14 hores a la plaça de l’Església.
L’objectiu d’aquesta trobada, que cada any aplega a centenars de puntaires procedents de més de 70 associacions, més de 250 puntaires i escoles d’arreu de Catalunya, és mostrar al visitant com es realitza la tradicional tècnica de puntes de coixí. Es tracta així d’enfortir i donar a conèixer la tècnica d’aquesta activitat artesanal, una tradició molt arrelada a Catalunya i que darrerament esta agafant més força.

Fotogaleria: Trobada de Puntaires

Check Also

Adiós a una amiga

Esta noche pasada, 9 de mayo de 2020, se nos ha ido Marta, nuestra amiga, …