Una concorreguda Trobada de Puntaires celebra el Dia de la Mare a Castelldefels

Coincidint amb el dia de la Mare, el Grup de Dones amb la col·laboració de l’àrea d’Igualtat del Ajuntament, va celebrar el passat 7 de maig la tradicional Trobada de Puntaires del municipi. La cita, que arriba enguany a la XXIV edició, va tenir lloc a la plaça de l’Església.

L’objectiu d’aquesta trobada, que aplega a centenars de puntaires procedents de més de 70 associacions i escoles d’arreu de Catalunya, és mostrar al visitant com es realitza la tradicional tècnica de puntes de coixí. Es tracta així d’enfortir i donar a conèixer la tècnica d’aquesta activitat artesanal, una tradició molt arrelada a Catalunya i que darrerament esta agafant més força.

Check Also

8 de Junio Mercadillo solidario Plaza Iglesia

El sábado 8 de junio estaremos en la Plaza de la Iglesia de 18 a …