Una concorreguda Trobada de Puntaires celebra el Dia de la Mare a Castelldefels

Coincidint amb el dia de la Mare, el Grup de Dones amb la col·laboració de l’àrea d’Igualtat del Ajuntament, va celebrar el passat 7 de maig la tradicional Trobada de Puntaires del municipi. La cita, que arriba enguany a la XXIV edició, va tenir lloc a la plaça de l’Església.

L’objectiu d’aquesta trobada, que aplega a centenars de puntaires procedents de més de 70 associacions i escoles d’arreu de Catalunya, és mostrar al visitant com es realitza la tradicional tècnica de puntes de coixí. Es tracta així d’enfortir i donar a conèixer la tècnica d’aquesta activitat artesanal, una tradició molt arrelada a Catalunya i que darrerament esta agafant més força.

Check Also

Lectura manifest reivindicatiu pel Dia Internacional de les Dones

El Grup de Dones va participar en les activitats al voltant de la Lectura del …