Mercat Solidari aquest dissabte dia 10 de juny

La cita té lloc a la Plaça de l’Església, de 18 a 22 h, dissabte 10 de juny 2017.

Enguany, l’activitat col·labora amb dos projectes solidaris de les entitats Etyops i Solidaritat Castelldefels Kasando

El Grup de Dones de Castelldefels organitza aquest dissabte 10 de juny el seu mercat solidari anual a la plaça de l’Església (de 18 a 22 h). En aquesta ocasió, l’acció té l’objectiu de recaptar fons per col·laborar amb les ONG locals Etyops i Solidaritat Castelldefels Kasando. En el primer cas es tracta d’un projecte per a millorar les condicions mèdiques d’infants i les seves mares a una zona d’Etiòpia. En el segon cas, els dineres recaptats aniran destinats a l’ampliació d’una escola a República Democràtica del Congo.

Fundat al 1985, el Grup de Dones de Castelldefels organitza desenes de tallers i cursos. D’aquests cursos surten moltes de les peces que es vénen al mercat solidari, que s’acostuma a celebrar el mes de juny.

Check Also

Lectura manifest reivindicatiu pel Dia Internacional de les Dones

El Grup de Dones va participar en les activitats al voltant de la Lectura del …