Mercat Solidari aquest dissabte dia 10 de juny

La cita té lloc a la Plaça de l’Església, de 18 a 22 h, dissabte 10 de juny 2017.

Enguany, l’activitat col·labora amb dos projectes solidaris de les entitats Etyops i Solidaritat Castelldefels Kasando

El Grup de Dones de Castelldefels organitza aquest dissabte 10 de juny el seu mercat solidari anual a la plaça de l’Església (de 18 a 22 h). En aquesta ocasió, l’acció té l’objectiu de recaptar fons per col·laborar amb les ONG locals Etyops i Solidaritat Castelldefels Kasando. En el primer cas es tracta d’un projecte per a millorar les condicions mèdiques d’infants i les seves mares a una zona d’Etiòpia. En el segon cas, els dineres recaptats aniran destinats a l’ampliació d’una escola a República Democràtica del Congo.

Fundat al 1985, el Grup de Dones de Castelldefels organitza desenes de tallers i cursos. D’aquests cursos surten moltes de les peces que es vénen al mercat solidari, que s’acostuma a celebrar el mes de juny.

Check Also

Adiós a una amiga

Esta noche pasada, 9 de mayo de 2020, se nos ha ido Marta, nuestra amiga, …