Mercat Solidari aquest dissabte dia 10 de juny

La cita té lloc a la Plaça de l’Església, de 18 a 22 h, dissabte 10 de juny 2017.

Enguany, l’activitat col·labora amb dos projectes solidaris de les entitats Etyops i Solidaritat Castelldefels Kasando

El Grup de Dones de Castelldefels organitza aquest dissabte 10 de juny el seu mercat solidari anual a la plaça de l’Església (de 18 a 22 h). En aquesta ocasió, l’acció té l’objectiu de recaptar fons per col·laborar amb les ONG locals Etyops i Solidaritat Castelldefels Kasando. En el primer cas es tracta d’un projecte per a millorar les condicions mèdiques d’infants i les seves mares a una zona d’Etiòpia. En el segon cas, els dineres recaptats aniran destinats a l’ampliació d’una escola a República Democràtica del Congo.

Fundat al 1985, el Grup de Dones de Castelldefels organitza desenes de tallers i cursos. D’aquests cursos surten moltes de les peces que es vénen al mercat solidari, que s’acostuma a celebrar el mes de juny.

Check Also

La plaça de l’Església viu una nova Trobada de Puntaires 2022

La cita organitzada pel Grup de Dones de Castelldefels amb la col·laboració de l’Ajuntament de …