El Grup de Dones destina el seu ‘Mercat Solidari’ a Malaria 40

La tradicional acció solidària col·laborava enguany amb els projectes que desenvolupa a Madagascar l’ONG de Castelldefels

El Grup de Dones de Castelldefels va organitzar el passat 9 de juny a la plaça de l’Església una nova edició del  seu ‘Mercat Solidari’. En aquesta ocasió, l’acció va tenir l’objectiu de recaptar fons per col·laborar amb l’ONG local Malaria 40. Per aquest motiu, tota la recaptació obtinguda al mercat es destinarà íntegrament a cobrir les necessitats bàsiques de les persones afectades pel cicló AVA a Madagascar. L’activitat va comptar també amb la participació de l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda (PSC), i la regidora de Pau i solidaritat, Nathalie Langer (Movem).

Fundat al 1985, el Grup de Dones de Castelldefels organitza desenes de tallers i cursos. D’aquests cursos surten moltes de les peces que es venen al mercat solidari, que s’acostuma a celebrar el mes de juny.

D’altra banda, Malaria 40 és una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu millorar les condicions de vida de les persones més desfavorides que viuen a Madagascar principalment en els àmbits de la salut, l’educació i el desenvolupament social.

Check Also

Horario especial de julio 2024

Aviso a las socias. Del 1 al 12 de julio el centro permanecerá abierto de …