El Grup de Dones Castelldefels s’adhereix a la declaració d’Emergència Feminista

El Grup de Dones es va adherir i donar suport amb una concentració nocturna a la declaració d’ #EmergenciaFeminista convocada per la Plataforma Feminista d’Alacant per condemnar la violència i els assassinats masclistes.

Amb el lema “La nit serà violeta” la concentració va tenir lloc el passat 20 de setembre a la Plaça de l’Església. També hi van participar entitats i associacions del municipi com l’Ajuntament de Castelldefels.

Castelldefels es reafirma en la seva lluita contra els assassinats masclistes i en la seva voluntat de posar, per la seva banda, els mitjans que estiguin al seu abast per eradicar aquesta violència i xacra social que pateixen les dones.

Check Also

Lectura manifest reivindicatiu pel Dia Internacional de les Dones

El Grup de Dones va participar en les activitats al voltant de la Lectura del …