El Grup de Dones Castelldefels s’adhereix a la declaració d’Emergència Feminista

El Grup de Dones es va adherir i donar suport amb una concentració nocturna a la declaració d’ #EmergenciaFeminista convocada per la Plataforma Feminista d’Alacant per condemnar la violència i els assassinats masclistes.

Amb el lema “La nit serà violeta” la concentració va tenir lloc el passat 20 de setembre a la Plaça de l’Església. També hi van participar entitats i associacions del municipi com l’Ajuntament de Castelldefels.

Castelldefels es reafirma en la seva lluita contra els assassinats masclistes i en la seva voluntat de posar, per la seva banda, els mitjans que estiguin al seu abast per eradicar aquesta violència i xacra social que pateixen les dones.

Check Also

Horario especial de julio 2024

Aviso a las socias. Del 1 al 12 de julio el centro permanecerá abierto de …