Tallers al carrer del Grup de Dones de Castelldefels

Les Jornades de les Dones commemoren enguany els 20 anys del Consell Municipal de les Dones. Per això, l’acte central de les jornades integrarà el proper 12 de març (19h) la conferència De la feminització a la feministització de la políticaa càrrec de Tània Verge Mestre, directora de la unitat d’Igualtat de la Universitat Pompeu Fabra; i una taula rodona amb Paula MattioDiana Villanueva, Núria Milà i moderada per Carme Sànchez; totes dones referents de la participació social i política de Castelldefels.

Les Jornades van començar el 2 de març amb l’exposició a la planta baixa de l’ajuntament “Jornades de les Dones a Castelldefels”. La mostra exhibeix diferents cartells de les Jornades de les Dones, des de 1985 fins a l’actualitat. Una cessió del Grup de Dones de Castelldefels i amb la col·laboració de l’Arxiu Municipal i l’àrea de Comunicació.

• Consulta totes les activitats programades a: 

 Programa Jornades de les Dones 2020

Imatges del dimecres dia 4 de març dels Tallers al carrer del Grup de Dones de Castelldefels.
 

Check Also

8 de Junio Mercadillo solidario Plaza Iglesia

El sábado 8 de junio estaremos en la Plaza de la Iglesia de 18 a …