La plaça de l’Església viu una nova Trobada de Puntaires 2022

La cita organitzada pel Grup de Dones de Castelldefels amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels, coincidint amb la celebració del Dia de la Mare, va tenir lloc de 10 a 14 hores.

Veure fotogaleria

Amb motiu del dia de la Mare, el Grup de Dones de Castelldefels, amb la col·laboració de l’Ajuntament, va celebrar el passat diumenge, 1 de maig la tradicional Trobada de Puntaires del municipi. La cita tornava després de dos anys d’absència per la pandèmia de la COVID-19 i va tenir lloc de 10 a 14 hores a la plaça de l’Església.

L’objectiu d’aquesta trobada, que aplega a centenars de puntaires procedents de més de 70 associacions i escoles d’arreu de Catalunya, és mostrar al visitant com es realitza la tradicional tècnica de puntes de coixí. Es tracta així d’enfortir i donar a conèixer la tècnica d’aquesta activitat artesanal, una tradició molt arrelada a Catalunya i que darrerament esta agafant més força.

Check Also

Jornades de les Dones 2024

Les Jornades de les Dones de Castelldefels arriben enguany a la seva edició número 40. El …